Reisorganisaties in Papua

Papua is gelegen in het oosten van Indonesië, het voormalig Nederlands Nieuw Guinea. Om er te komen moet je een binnenlandse vlucht nemen vanuit bijvoorbeeld Jakarta, Makassar of Denpasar. Eenmaal aangekomen in Papua moet het meest uitdagende deel van de reis nog komen. Op deze pagina vindt u betrouwbare lokale gidsen die u verder kunnen helpen om van uw reis op Papua een bijzondere ervaring te maken.

Reisorganisaties Papua

reisgids Welly Manufando Papua

Reisgids Welly Manufandu

Welly is al enige jaren freelance reisgids in Papua. Zij geniet iedere dag van deze baan. Niet alleen vanwege de vele uitdagingen, maar ook vanwege de rijke diversiteit aan culture tradities en natuur die Papua heeft. En of u nu wilt gaan trekken in het Centrale Bergland, gaan lopen door de moerassen (Rawa Biru) van Wasur National Park, duiken in de Raja Ampat of ‘slechts’ de culturele evenementen in Papua wilt bezoeken, zij helpt u daar graag bij.
U kunt vanzelfsprekend contact met haar opnemen in het Engels of in het Indonesisch.

mail: sagowelly@gmail.com
telefoon: +62 (0)8 223 851 6445
Facebook: https://www.facebook.com/welly.manufandu
Website: http://sagowelly.weebly.com/

reisgids Welly Manufando Papua

Raja Ampat Micro Tourism

Via Raja Ampat Micro Tourism kunt u door homestays direct in contact komen met de lokale bevolking van een van de mooiste locaties in Papua, de Raja Ampat!
http://www.rajaampatmicrotourism.com

reisgids Welly Manufando Papua

Trek Papua

Trek Papua biedt georganiseerde reizen aan in Papua voor kleine gezelschappen. De gidsen zijn lokale Papua’s en spreken goed Engels. U bent gegarandeerd van een unieke ervaring!
http://trek-papua.com/

Makor reizen

Valkenierstraat 12
2984 AZ Ridderkerk
T 0180 – 42 93 94

E info@makorreizen.nl
W www.makorreizen.nl

Reisorganisatie in Nederland – Makor reizen

Makor Reizen is een touroperator die gespecialiseerd is in het organiseren van groepsreizen en individuele reizen ‘op maat’ naar Verre bestemmingen, het Midden Oosten en een aantal Europese bestemmingen. Wij organiseren compleet verzorgde culturele groepsreizen en individuele reizen en hechten veel waarde aan de kwaliteit van ons product en de waardering van onze klant.

Papua, een droomeiland in de tropen!
Een land van vuur, water, aarde, trotse bergmassieven, woeste rivieren, ondoordringbare oerwouden en omrand met goudgele stranden en azuurblauwe zeeën. Samen met haar oorspronkelijke en bovenal bijzonder gastvrije bevolking zal een reis naar West Papua u onuitwisbare herinneringen opleveren. Ook levert u hiermee een bijdrage aan de ontwikkeling en het welzijn van de Papoea’s.