Doneer eenmalig/doorlopend

Steun ons werk via een eenmalige of doorlopende machtiging. Alle giften, groot of klein, zijn welkom!

Hapin helpt mee de economie en de bestaanszekerheid van de inwoners van Papua te verbeteren. U kunt hieraan bijdragen. Als donateur van Hapin bepaalt u zelf hoeveel en wanneer u doneert. Wij kennen geen vaste- of minimumbedragen. U kunt ervoor kiezen om een eenmalige schenking te doen of om Hapin structureel te steunen. Donateurs ontvangen onze nieuwsbrief HapinNieuws driemaal per jaar in de brievenbus/mailbox. Op die manier blijft u op de hoogte van ons werk.

Via onderstaand formulier kunt u ons machtigen om een eenmalige of doorlopende gift van uw rekening af te schrijven. Via deze rekenmodule kunt u gemakkelijk zien hoeveel een (doorlopende) gift aan Hapin u netto kost, na aftrek van eventuele belastingvoordelen.

Machtigingsformulier

*Hapin vindt uw privacy belangrijk en zal dan ook zorgvuldig met de door u verstrekte persoonsgegevens omgaan. Wij gebruiken uw gegevens voor onze administratie en om u te informeren over ons werk. Uw gegevens worden niet verstrekt aan derden. U kunt uw gegevens op ieder moment opvragen of laten wijzigen via een bericht aan ons kantoor.