Inzameling organiseren

Bent u binnenkort bijvoorbeeld jarig en weet u geen verjaardagscadeau? Overweeg dan in plaats van cadeaus, een gift voor Hapin te vragen.

Met een (verjaardags)inzameling voor Hapin, draagt u bij aan de projecten en studiebeurzen in Papua. Een klein gebaar met groot resultaat! Er zijn verschillende manieren om een inzamelingsactie te organiseren:

Zelf giften overmaken

Vraag familie en vrienden hun donatie over te maken naar Hapin. Doneren kan via overschrijving of online via onze website. U kunt ook contact met ons opnemen voor een QR-code of rechtstreekse donatielink die u kunt verspreiden. Het is natuurlijk ook mogelijk de giften eerst te verzamelen en vervolgens het totaalbedrag naar ons over te maken. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van Tikkie.

Digitale collectebus

Hapin heeft een digitale collectebus beschikbaar. Het voordeel van deze methode is dat de actie op allerlei manieren onder de aandacht gebracht kan worden van familie en vrienden, bijvoorbeeld sociale media, e-mail of zelfs whatsapp. U vindt onze digitale collectebus hier.

Vragen?

Heeft u nog vragen? Of wilt graag geld inzamelen voor een specifiek doel of project? We helpen u graag op weg.

Neem contact op met Sophie Schreurs: