Stichting Hapin Nieuwsbrieven

Binnenkort jarig en weet u geen verjaardagscadeau? Overweeg dan in plaats van cadeaus, een gift voor Hapin te vragen. Er zijn verschillende manieren om een verjaardagsinzameling te organiseren:

 1. Zelf giften overmaken
  Vraag familie en vrienden hun donatie over te maken naar Hapin. Doneren kan via overschrijving of online via onze website. Het is natuurlijk ook mogelijk de giften eerst te verzamelen en vervolgens het totaalbedrag naar ons over te maken. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van Tikkie.
 2. Verjaardagsinzameling via Facebook
  Deze inzameling kan worden gedeeld met uw Facebook-vrienden. Dat is erg eenvoudig:

  1. Klik op deze link.
  2. Klik op de knop ‘Geld inzamelen’.
  3. Er wordt een pagina geopend, waar teksten, banner en streefbedrag ingevuld kunnen worden. Tevreden? Klik op de knop ‘Maken’.
  4. Nu is uw actie aangemaakt. Vrienden kunnen doneren of uw actie delen. Facebook maakt 100% van de opbrengst naar ons over.
 3. Digitale collectebus
  Hapin heeft een digitale collectebus beschikbaar. Het voordeel van deze methode is dat de actie op allerlei manieren onder de aandacht gebracht kan worden van familie en vrienden, bijvoorbeeld sociale media, e-mail of zelfs whatsapp. U vindt onze digitale collectebus hier.

Neem bij vragen gerust contact met ons op, we helpen u graag op weg.