Geven als kerk

Steun ons werk via een collecte of presentatie. Zo werken we samen aan een betere economie, goede gezondheidszorg en sterk onderwijs in Papua.

Om onze projecten mogelijk te maken, zijn we afhankelijk van donaties en giften. Alle (collecte)bijdragen, klein en groot, zijn dan ook welkom.

Collecteren voor Papua

Hieronder vindt u materialen die u kunt gebruiken voor een collecte tijdens de dienst/viering. Mocht u nog iets anders nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Collecteren voor een concreet project

Op onze website vindt u altijd actuele projecten waar een bijdrage aan gegeven kan worden. Wanneer u bij het overmaken van de collecteopbrengst in de omschrijving de projectbestemming vermeldt, maken wij het verder in orde.

We kunnen natuurlijk ook een concreet project aan u voorstellen. Bijvoorbeeld een project dat aansluit bij uw jaarthema of bij uw diaconale/missionaire richtlijnen. Neem daarvoor contact met ons op.

Speciale dienst, presentatie of toelichting

We leveren graag een bijdrage aan uw dienst, viering of bijeenkomst door te vertellen wat Hapin doet en waarom, en belangrijker nog, over Papua zelf. Dat is een bijdrage op maat, afhankelijk van uw doelgroep, middelen en tijd.

Vragen?

Heeft u nog vragen? We helpen u graag verder.

Neem contact op met Sophie Schreurs: