Hapin is druk bezig met de ontwikkeling van een veelbelovend project dat we Grant Gesture hebben genoemd. Het borduurt voort op ons bestaande studiebeurzenproject, maar gaat een paar stappen verder en is beter bedacht op de toekomst.

Pt. Hapin heeft Papua studenten geselecteerd die zijn samengebracht op de website Grantgesture.org. Selectie heeft plaats gevonden op basis van motivatie, behaalde resultaten, studiekeuze en ambitie. Op de website stellen zij zich voor. U hebt vervolgens de mogelijkheid om te investeren in een student naar keuze. Mocht u daar voor kiezen, dan houdt de student u up-to-date over zijn of haar ontwikkelingen, studieresultaten en onderzoeksthema’s.

Als bedrijf kunt u nog een stapje verder gaan door studenten te steunen die interessant zijn voor uw tak van sport. Door uitwisseling van kennis kunt u van elkaar profiteren. Afstudeeronderzoeken, stages en zelfs arbeidsrelaties behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Grant Gesture is meer dan alleen geld doneren, omdat u betrokken bent bij de student en u de student kunt betrekken bij uw bedrijf. Het overstijgt de Nederlandse en Indonesische landsgrenzen, want alles gebeurt online en in het Engels. Wij zijn hier ontzettend enthousiast over en zullen u daarom nauwgezet op de hoogte houden van alle ontwikkelingen. In onze volgende nieuwsbrief kunt u al kennis maken met enkele studenten.